Contact

 

Contact e-mail : livinginsight at gmail punt com

Volgen met meeste actuele gedetailleerde info: Schrijf in voor onze maandelijkse nieuwsbrief/e-zine

Volgen op FaceBook : http://www.facebook.com/LivingInsight

Volgen op Twitter : http://twitter.com/#!/levendinzicht

 

Over Stefaan Van NUffel, opstarter en mens achter ons Living Insight project
met GETUIGENISSEN van klanten over de bewezen Living Insight diensten eronder:

Stefaan inspirator van Living Insight levensinzicht en natuurwijsheid

Stefaan Living Insight Integraal Inzicht begeleiding

Deze pionier, spreker, leerkracht, vader van een 10-jarige dochter Xariome en holistisch onderzoeker in onverkende gebieden, is geboren in 1971 in Dendermonde, België.
Hij heeft zich reeds vele jaren verdiept in de onderliggende samenhang -met baanbrekende toepassingen en intuïtieve zelf-ontwikkelingstools- van de natuur en in onze Natuur als mens in de levenspraktijk.
Hij begeleidt al jarenlang (creatieve, praktijk- of ervaringsgerichte en informatieve thema-)workshops, consults, cursusreeksen en cirkels in de nieuwe tijdsgeest, inzichtdialogen en niet-verbale inzichtsprocessen in Nederland, België en elders op vraag in contact met vele gepassioneerde betrokkenen en onderzoekers.
Daarnaast begeleidt hij ook jongeren/ouderen: (bij)lessen met creatieve holistische insteek op maat, en adviesgesprekken ivm levens-/gezondheidsvragen of complexe uitdagingen (creatieve brainstorms. bv voor logo of uitvindingen/toepassingen).

Hij doet dit keuzeloos, gedreven vanbinnenuit met hart en ziel en zonder winst op de eerste plaats te stellen, terwijl hij er wel van leeft.
(Op het einde van deze tekst meer achtergrond.)

 

Een greep uit de GETUIGENISSEN van klanten over de bewezen Living Insight diensten:
Lees hier wat anderen die deelnamen aan zijn initiatieven en creaties vinden:

 

* Greet B. uit Nijlen:”Ik leerde Stefaan kennen op een workshop in Frankrijk, afgelopen zomer, augustus 2014!
Ik had het geluk om, te samen met anderen, 6 dagen van zijn wijsheid te kunnen genieten…..
Zijn puurheid, de kennis die hij vanuit zijn ziel, zijn innerlijke voelen/weten doorgeeft, is wat mij raakte. De warmte, liefde die hij voor mens/natuur heeft, is zo intens. Zijn intenties rijken verder dan wat wij enkel kunnen zien, of horen, alleen het voelen herkent dat…..
Velen schrijven, vertellen verhalen, zonder te weten wat ze vertellen….
Stefaan verkondigt geen waarheid, hij leeft wie hij “IS”. Op dit moment, in het NU-moment.
Ik ging later bij hem voor een consult, voor horoscoopduiding en voor info celzouten. En dan is hij er voor jou op dat moment.
Hij geeft je zoveel meer dan hij eigenlijk hoeft te doen. Gewoon omdat hij het beste uit je naar boven wil brengen. Hij neemt meer tijd dan afgesproken, doet het vanuit zijn hart….
Ik was zo blij met wat hij deed die dag, het was een echt feest voor mijn ziel.
Waarvoor dankbaarheid op zijn plaats is.
Ik heb er een vriend bij!”*Getuigenis van Dina uit Lot na workshop en diverse adviesgesprekken en nu op 11/11 op vraag van haar en een groep een workshopdag Tijdloze Wijsheid toegepast op Sprookjes (oeroud en (hyper)modern) en de grote verhalen op een rustig gelegen prachtplek regio Brussel op maat:
“Stefaan legde ‘n wonderbaarlijk link tussen zoveel ster-inzichten uit verschillende culturen en mijn persoonlijk leven in mijn verschillende levensfasen.
Het helpt mij om nu zelfzekerder en vol vertrouwen mijn richting verder te gaan en te ontwikkelen…om zo de roep van mijn ziel in dit leven stap voor stap te beantwoorden!
Want JA… het staat in de sterren geschreven!”*Lies H. te Hilversum:”Heel veel dank voor dit alles! Wow, wat een verhaal… Ik vond onze brainstorm-sessie erg bijzonder; je hebt zoveel kennis en zo’n snelle geest! Ik kon je niet bijbenen, dus ik ben erg blij dat je e.e.a. voor me op papier hebt gezet.” (voor (Sanskriet) bedrijfsnaam praktijk &grafische logo-essentials op basis van essentie & missie, met diverse sleutels op maat van de persoon.)

 

**Feedback voor bijv. zelfinzicht-lesreeks van maart tot mei 2006 (1 van de 5) van enkele deelnemers bij de Pionier vzw te Mol (in hun eigen woorden):

* Marie Wils:-Bewuste (directe) zelfwaarneming: ik ben – “de kursus waar ik het meest aan had in mijn leven.” – -Verticale communicatie (verbaal en non-verbaal) die wezenlijk is (aan het wezen raakt), die indruk achterlaat en niet alleen hier en nu maar doorwerkt. (in tegenstelling met horizontaal gsm-verkeer of social talk)
-Hoe er uitdrukking gegeven werd in de lessen heeft indruk gemaakt… Liefste dank!

* Mieke Pauwels:
Door deze cursus ging ik en ga ik veel meer in aandacht van het nu moment. Telkens opnieuw tracht ik mijn aandacht in het nu te houden en ik moet zeggen: het lukt steeds beter.”

 

*“He is of real value for inspiring his collegues and helping them develop their creative power and motivation. It is a pleasure to work with that give a lot of importancy on the quality, the coherency and accuracy of the work.”
3 januari 2009- YVD, independent business owner
(contactpersoon met samenwerkingen o.a. voor onderzoek&toepassingen met Stefaan Van Nuffel)

*“Stefaan is a valuable teacher and researcher-I learned to admire his precision an the wide range of his interests-he brings a lot of goodwill into each teaching or research situation-he is a good teamplayer-his competences far exceed his actual job level-his ability to quickly learn new techniques is astounding-anyone who hires him and gives him room to develop himself will gain far more than he can ever imagine”
Frank Ruymen, Sales Manager, De Vier Winden CVBA

 

*“Stefaan Van Nuffel has a broad knowledge base on which to build his expertise regarding the improvement of life systems. He ‘s comfortable explaining his insights to an audience with well documented materials. He ‘s also very creative and has a gentle nature.” September 18, 2007 – Top qualities: Expert, High Integrity, Creative
Dr. T. Dewinne, physician (and psychotherapist)

* V. vertelde, erg dankbaar voor de fijne ontmoeting bij inzichtgesprek, met veel relevante informatie op maat en een heel goed gevoel  naar de zee vlakbij toe gereden te zijn en genoten te hebben van een heerlijke strandwandeling bij zonsondergang, en zou zich nog daags nadien verdiepen in de hele leerrijke toegestuurde informatie.

Stefaan aan Zee Contact eer me met vragen of opmerkingen

Stefaan aan Zee -Contacteer me met vragen of opmerkingen …

KORTE BIOGRAFIE begeleider/spreker:

De (inzicht)begeleider Stefaan Van Nuffel, is een gepassioneerd autodidact, geëngageerd educatief pionier, onafhankelijk onderzoeker, en intuïtief levensleerling die zich -ook letterlijk- door het leven danst zonder houvast in een patroon.

Hij begeleidt vooral sinds 2000 workshops, cirkelreeksen en interactieve voordrachten over&vanuit inzicht in de samenhang in natuur & mens en in onze eigen geest elk moment (zelfinzicht). Vanwege zijn veelzijdige achtergrond met diepgang spreekt hij mensen van diverse achtergrond aan, als ze open staan om samen te leren als een licht voor zichzelf, vrij van de autoriteit van een model, bemiddelaar of techniek. Als inzichtbegeleider is hij immers begaan met een onvoorwaardelijke bevrijding, een natuurlijke deprogrammatie van de mens van binnenuit op alle niveaus in de levenspraktijk.Vandaar dat Stefaan al jarenlang met hart&ziel in België cirkelreeksen- sinds september 2011 in Nederland, cursusreeksen zoals in het Oost-Westcentrum in Antwerpen in 2013, interactieve voordrachten & workshops begeleidt bij diverse organisaties en op eigen initiatief. Zo zijn er de Levenswijs-cirkelreeksen rond transformatie&bewustwording, aanwezig in de kracht van het nu, en Natuurwijs-thema-avonden voor een kwalitatieve levenswijze dicht bij onszelf op maat van de natuurwetten met praktische info.Hij was in een vorig leven burgerlijk ingenieur geofysica, organiseerde kunst-, creatieve en educatieve projecten en genoot diverse opleidingen, o.a. universele levensenergie, mindfulness, Vipassana, ayurveda, … Omdat hij nergens bevredigende antwoorden kreeg op zijn diepere vragen, volgt hij een eigen weg met een veelzijdige achtergrond, vorsend vanuit niet-weten soms ook in contact met internationale medepioniers. Zo kan hij een synthese brengen met wonderlijke maar onderbouwde toepassingen van grensverleggende kennis en oplossingen in de levenspraktijk, over de grenzen van (wetenschappelijke) disciplines en culturen heen.Stefaan begeleidt vanaf november 2013 wekelijkse cirkels in Zeeland in bewustwording & integrale gezondheid naar lichaam&geest van mens&samenleving…

Meer info nog op www.livinginsight.be (knop ‘Stefaan’)met overzicht van het veelzijdige aanbod van LivingInsight …Voel je vrij contact te nemen met uw vragen of opmerkingen via het mailadreslivinginsight at gmail punt com .

Schrijf in voor onze nieuwsbriefontvang desgewenst een geschenk (met een rapport over Levend Water -tips&waardevolle weetjes)en blijf op de hoogte van activiteiten en ontvang regelmatig waardevolle info!

One thought on “Contact

 1. Dag Stefaan,
  Ik heb laatst,samen met Wim,bij jou de workshop ‘Boventoonzingen’in Antwerpen gevolgd.Wat je allemaal vertelde heeft me geraakt, ik overweeg om de lezing in Hoboken te volgen op 29/6.Ik kan het adres echter niet vinden waar in Hoboken de lezing plaats heeft.
  Kan je me het adres mailen?
  Van harte dank en wie weet tot dan!

  Warme groet,
  Blan-Dina

Geef een reactie

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *