Ekeren Antwerpen 2017 – 2018 Wiskunst Wonder Workshop

INHOUD
onthullende workshopdag Ekeren 2017-2018
Wiskunst Wonder Workshop: broncode toegepast,
natuurlijke integrale kwantum wiskunde (met introductie 20tal Apps)
als verbindende rode draad in alles over disciplines en culturen heen,
Heropstanding Hermetische Eenheidswetenschap & Kunst herbrond,
na periode van fragmentatie van inzicht, samenleving & educatie…

Met tools en sleutels rond integratie van de lering van de Grote Piramide, de Leringen van de Mysteriescholen, de Smaragden Tafel van Hermes, SterrenWijs Tarot als synthese van de meest diverse esoterische stelsels en de 369-sleutel bij vrije-energiefysica pioniers, Numerologie (nu in historisch dal) & Wiskunde van een ongeziene orde en veelzijdige eenvoud en accurate, kernachtig verbindende toepasbaarheid als ‘Senzar’ :
1 en hetzelfde…

Dit na eerder zaterdag 24/9 en 25 juni 2016 – als voorbeeld de vorige workshop op 25/6 en 9/4/2016 – met nu nog meer convergerende doorbraken als destijds:

Op één dag en nacht zijn er namelijk o.a. nog 3 nieuwe Instrumenten/Hulpmiddelen -onderling gelinkt- doorgekregen en in detail uitgewerkt voor algemeen nut. Met o.a. geneeskunstige toepassingen en vereenvoudigingen voor inzicht in complexe structuren zoals ons lichaam en de grondslag van muziek wereldwijd, coherent met andere waardevol broninformatie van diverse culturen, ook de Chinese die wellicht teruggaat tot Atlantis.
 
O.a. had ik eensklaps ontdekt dat de Openbaring volgens Johannes (zie bv. http://www.earlychristianwritings.com/text/revelation-kjv.html)
in detail correspondeert met de respectievelijke elementen van de herbronde Akasha (=hemelse Maagd, Bron of Aditi) SterrenWijs-Tarot, in het licht geplaatst
(zelfde structuur, inhoud en alles als goed gelezen begrepen, me teen tijdsleutel, en link met de esoterische anatomie van de mens ).
Ik zag bijv. ook corresponderende deblokkeringspunten [gekoppeld ook aan de meridianen klok met de organen, wervels, zodiactekens en kleuren gelinkt, met de elementen/planeten of diepten in het lichaam (met corresponderende geestelijke functies) -praktisch toepasbaar met bepaalde punten op het lichaam; het wordt eenvoudiger te vatten allemaal in het licht van deze samenhang.
Dit geheel is dan ook weer verbonden met het stelsel van de eeuwig herhalende 24 Ouden -met verrassend eenvoudige en onthullende wiskundige en astrologische grondslag- en de Week van 7 (stralen/planeten/tonen, kleuren en graden)
voor ons lichaam van een oeroud systeem in het Verre Oosten (dat werkt, zoals gisteren weer bleek bij een +- ‘noodgeval’).
 
 
En net in een tijd waar inzicht in de Akasha (waarvoor deze verdiepte SterrenWijs-Tarotset een lees-&leer-instrument is) aan de orde is bij deze Overgang dit &volgend jaar,
met kaart 11 in een hoofdrol – waar de Maagd de ondergaande Leeuw bedwingt – als Betlehemconjunctie aan de hemel op 27/8 en op 23/9/2017 bij de herfstequinox de Maagd weer met 12 sterren boven haar hoofd, gekleed in de Zon en met de Maan aan haar voeten, precies zoals beschreven in de Apocalyps/Openbaring 12, vers1-2.
 
En ook de met deze kaartenset en lichaamspunten weer één-op-één corresponderende Archetypes van de voorbije tienduizenden jaren (onderbouwd! ook bijv. in visuele kunst van oudsher, de dierenriem van Denderah incluis – ingebouwd in onze waarneming. Dit is blijkbaar een collectief gegeven sinds vele millenia, wat nu in het licht komt op de komende lezingen en in detail in de workshops – naargelang de vragen, want het blijkt op alles toepasbaar, geholpen door intuïtie en keuzeloze aandacht).

Onder meer de archetypes –ook in huidige media gebruikt- waar Evert Jan in de EindTijdKlok over spreekt (Red Dragon Queen enz. i.v.m. Engeland ook op Aarde en andere oeroude personages) wat alles behoorlijk verder kan verhelderen, enz.

Bij de Apocalyps en dergelijke merkwaardige geschriften ook meer inzicht in hoe de structuur van tijd en het schema van de eindtijd ineen zit – volgens profeet Daniël en anderen, o.a. in de Bijbel, stralen, enz. En veel meer dan dit.
Handig ook weer voor de komende tijd, vragen, lezingen, workshops enz.

(ook deels in Souburg dinsdag ‘s avonds in oneven weken):
 

Welkom voor de hulpmiddelen en instrumenten voor de nieuwe tijd, waarvan de diepgang en overzicht buiten het bereik valt van elke tekst…

 

Maar hieronder nu -zoals gezegd- een voorbeeld van de vorige keer, waar u echter deels zelf bepaalt wat behandeld en belicht wordt in een grotere samenhang …

Inspiratiezaterdag met de Harmonie der Sferen bij Antwerpen, met 33% KORTING (of ook in Souburg dinsdag ‘s avonds in oneven weken):

Onthullend Inzicht in samenhang & onszelf
– Introductie Sleutels tot zelf ontsluieren van de onderliggende samenhang  – en zelfinzicht

Wat is het verband van de volgende wonderlijke samenhang (zie link hieronder in verband met Sumerische technologie van de oudheid en de komende wetenschap van sympathisch resonerende vibraties)
met de ZATERDAGWORKSHOP op 9 APRIL – ook op 25 JUNI dus, met deels andere thema’s- in Ekeren nabij Antwerpen
en komende dinsdagavonden in dezelfde geest in Souburg, met 33% KORTING
?

Vele onderling verbonden aanzichten van eenzelfde totaliteit cfr. Grote Piramide

Vele onderling verbonden aanzichten van/sleutels tot eenzelfde totaliteit cfr. Grote Piramide van Hermes


(Later op donderdagavond 19/5 in Goes & zondag 5/6 in Rotterdam -met meer Geometrie aspecten en meer ervaringsgericht, zie andere Tabs/Menu website.)

Helende toonladders, klank en trillingsvormen (cymatica), betekenisvolle geometrie en de toonladder als enneade van goden&planeetgeesten in het oude Sumerië, onze net afgewerkte Tarotkaart nr.10, oeroude kennis &technologie van Hermes (ook die van de toekomst), onderling verbonden?

Lees verder voor het geheel …

Cymatica Frequenties Sumerisch Zon Wiel Ankh Priemgetallen Tarot kaart 10

link video https://www.facebook.com/4biddenKnowledge/videos/242226742618995 verderop…

 

 

 

Ik ben altijd erg blij als ik mijn werk kan doen; dag en nacht loopt mijn ontdekkingstocht, samenwerkingen en uitwerking van inzichten en toepassingen voor jullie door. De workshops en cursusavonden, en ook individuele consults van diverse aard, doe ik met veel inspiratie en overgave.
Ook weer nu komende zaterdag over 2 weken in EKEREN.

In een workshop gaan we naast een ruimte menu qua inhoud, in op specifieke vragen van de deelnemers en toepassingen of actuele inzichten, betrokken op dagelijks leven of holistische wetenschap, religie en kunst, met diverse onthullende sleutels, en meer in verband met zelfinzicht & levenskunst – de rode draad van Tijdloze Wijsheid in het verleden en onze toekomst van binnenuit, enz.
33% KORTING voor de dagworkshops  als je iemand nieuw meebrengt) of eens een komende avond in Souburg kunnen meemaken.

Inhoudelijk nu, voor een onthullende zaterdag 9/4 bij Erik Liekens in Ekeren:
Hier een link, die in relatie staat met Tarotkaart 10 van het ‘Rad van Fortuin’, die versluierd onder meer een aspect van aloude Hermetische wetenschap belicht –in verband met klank en vorm, trilling en manifestatie:
https://www.facebook.com/4biddenKnowledge/videos/242226742618995/?fref=nf

Onder de link hierboven (met korte video en uitleg) wordt kort 1 niveau toegelicht om deze Sumerische rol/drukpers te lezen. Ik dacht meteen ook aan Leedskalnins werk, mocht je die kennen, nog vóór ik de toelichting las. Het gaat over akoestisch en magnetisch/scalair leviteren van grote, zware blokken – in de vorige eeuw, tot hij het zogenaamde Coral Castle, een gigantisch kasteel, klaar had met o.a. verwijzingen naar getallenreeksen, Zon, Maan en Saturnus, de 3 krachten. [En bijv. het priemgetalorde-&astro-wiel zit hier ook in, in verband met de hoeken en hun betekenis, energetisch en ook praktisch.]
Ik zou op het niveau van deze fysica-interpretatie wel ‘electromagnetic waves’/’elektromagnetische golven’ willen opentrekken en het onderliggende scalaire en akoestische en andere longitudinale golfvelden (met zgn. torsiegolven gelinkt aan ons bewustzijn) erbij betrekken, zoals toepasselijk op de klank-samenhang-workshop in Ekeren op ZATERDAG  9 APRIL.

Met de wet van 3:6:9 frequentierelaties als universele sleutels (zie pioniers als Tesla, Keely,…), die ik sinds maanden/jaren concreet aan het uitwerken ben, die nuttig is als vertrekpunt eens je de eigenresonantie-frequentie van een materieel object kent, voor in principe onbeperkte energie-overdracht… Vandaar o.a. naar de zich plots voordoende Cymatica figuur –een staande golf resonerend trillingspatroon- kijken bij toenemende frequentie, om deze toonhoogte te bepalen (in het 2-dimensionaal geval, nog niet de harmonie der sferen in 3 dimensies), zoals je dat ook voor je lichaam kan doen in principe.

Maar het werkt ook in bewustzijn enz. in hogere cascades van frequentiegebieden (Wet van aantrekking en Afstoting/dynamisch-creatieve Impuls en soms overbenadrukte Wet van Aantrekking en de dominante (moeder-)Wet van Balans, zeer toepasselijk op alle vlakken van je/het leven als juist begrepen!)

E-zine lezers hebben dus kans op gratis avond Souburg korting voor de wonderlijke Workshopzaterdag in Ekeren op 9 april (die o.a. over bovenstaande gaat, ook bijv. helende frequenties& 7 mystieke klinkers & alfabet-code, de vergeten kennis van de Hunebedden (o.a. in Drenthe) &sterrengeometrie en de maan(stilstand), nu & in 2025 een grote(!) &zelfinzicht).
Binnenkort verzend ik dat e-zine aan de ingeschrevenen, met enquête-optie.
[Je kan je als nodig nog inschrijven voor het e-zine via www.levendinzicht.nl of www.livinginsight.be (inschrijf-linkjes her&der in tekst), om kans te maken en/of mij gewoon te helpen om binnenkort daarmee een extra afgestemd -eerder ongezien- aanbod te kunnen delen, met nog meer afgestemde inzichten, ervaringen, delen en toepassingen … ]

Conceptversie lage resolutie van SterrenWijs Tarotkaart 10

Conceptversie lage resolutie van SterrenWijs Tarotkaart 10

De link bij het begin is synchroon met de grafisch-symbolische laag van kaart nr.10 van de SterrenWijsTarot, nu zo goed als klaar -verbonden met o.a. het Wiel/de Wil v/h geheel met de 3 krachten afgebeeld en Steenbok-constellatie-link met 10cijfers&26letters- ons zoveelste kunstwerk weer dat Bieke Cannaerts meebrengt naar Ekeren op 9/4!

Zelf ben ik nog een paar inzichten (levens- e.a.), ook qua frequentie-samenhangen hierrond aan het navoelen en ook (quantum-)wiskundig verder mentaal aan het uitwerken i.v.m. verheldering, ook voor anderen &toepassingen (bijv. het universum met de wet van aantrekking,afstoting &Balans-wet praktisch-vibratorisch-in bewustzijn enz. met zilver, goud en platina gelinkt met 3:6:9 en IHVH of Jahvé in verband met resonerende trillingswetenschap, quantum-fysica, e.d.).

Dit en andere zaken kunnen ook in EKEREN aan bod komen op zaterdag 9/4, met o.a. ongekende klank/muziek-&alfabet-sleutel …
Tot slot een paar sleutelwoorden in verband met het onderdeeltje geo-/Gaia/Aarde-geometrie met de hunebedden bijv. het voorbije weekend in Drenthe, 30 km wandelen met 42 hunebedden en Johan Wieberdink op 12&13/3/2016: ley-lijnen, wereldwijd netwerk, gulden snede en andere driehoeken, helende velden , voorouders, Maan Aarde Zon grote en kleine stilstand van de maan, Saros cycli, elke fractal driehoek/piramide als geometrische gezinsopstelling, betekenis en informatie coherentie, alfabet, ook Ogham(‘bomen’alfabet) & Keltisch, 7 mystieke klinkers geduid, betekenisveld coherentieversterkers (geen graven), enorm coherent precies geplaatst ook, betekenisvol, net als sterrenlijnen patronen en Sri Yantra (uit de Grote Piramide) – netwerken, chakra’s, Harmonie der Sferen concreet, archetypen en betekenisvolle geometrie-
en verder nog deze sleutelwoorden:
de realiteit van de ether die alle krachten unificeert, en hoe die werkt en alles doet draaien, precessieperiode (berekenbaar op 25730 jaar voor nu) en andere perioden van de Aarde anders benaderd – indirecte samenhang, ook i.v.m. muziekstemming,  Schumann resonantie of velden van onze Aarde gekoppeld aan onze hersengolven en de planeten, helende schrijven/amuletten (weerom zijn er nieuwe),
afstemmingskunst i.p.v. de huidige onwetende sloophamer-fysica, Ankh-kruis&instrument, konische spoelen en vortices, Ark des Verbonds/Tabernakels, het mysterie van de ToRuS -op alle schalen- en muzikale dynasfeer-experimenten als reëel demonstratiemodel van roterend atoom en planeten, 13(:8), de ‘9’ (enneade, 9 Muzen, toonladders enz.), ook in stergetallen 37-73 en betekenis, bijv. in de historische cycli op Aarde -> betekenis van 10, Tetra(4)ktys [IHVH], toegepaste (natuurlijke) priemgetallenorde & P(h)i, Muzikale scheppingsdynamiek en boventoonresonanties, bouw van de tijdloze moNUmenten door aggregatietoestand verandering met inzicht hierin (vloeibaar steen, etherische levitatie en optisch ‘verdwijnen’), Tesla&Keely e.a. in verband onderling en met alle rest verder aan het ontsluieren & uitwerken,

ook voor jouzelf in je dagelijks leven , met al enige sleutels tot de zinderende toekomst in Delen, Broederschap, Hermes’ Leer, Harmonie (2025 e.v.) en Synthese …
En uw vragen –of inbreng- ter plekke natuurlijk
en de inspiratie van het moment –mede daardoor …

Graag een seintje per kerende als je komt (of nog met vragen/opmerkingen/wensen zit);
er zijn al enkele mensen die u voorgingen en het al in hun agenda noteerden 😉

Tot uw dienst en T(h)ot(h) (in)ziens!
Stefaan

PS Voor de zaterdagworkshop in Ekeren (van 10 tot 17.30u) wordt er 60 (=3x4x5) Euro bijdrage gevraagd , met 33% korting tot 40 Euro of als je iemand nieuw meebrengt, al dan niet je partner bijv. of als je met de enquête-aktie uitgekozen wordt. Voor een lange InzichtSleutels-avond in Souburg, in Zeeland is dat €20 bijdrage ..

Het adres  en praktische gegevens ontvang je na aanmelding.

Inzicht in Samenhang onthuld

Inzicht in Samenhang onthuld

ACHTERGROND-info, zie ook homepage:

Onthullend Inzicht in samenhang & onszelf
– Introductie Sleutels tot zelf ontsluieren van de onderliggende samenhang

Het geheel in alles leren zien?

Heb je brandende vragen vanuit een passie voor onderbouwde waarheid binnenin en rondom? Hoe ziet onze toekomst, de komende mens(heid) eruit vanuit inzicht in wat kiemt in het heden, tijdloze wijsheid en de akasha?
Kan dit in ons tot bloei komen vanuit inzicht in wat kiemt onder de oppervlakte van de huidige schijnbare verdeeldheid, specialisatie en conflict? Is er een één-voud die ons terugleidt naar de onderliggende eenheid in alles&onszelf in een complexer wordende, versnipperde wereld?

In een unieke totaalbenadering onthult Stefaan Van Nuffel aanschouwelijk, met wonderlijke visuele projecties,  sleutels  tot de wonderlijke samenhang. Ont-de(n)k zelf de gemeenschappelijke grond en oorsprong van alle culturen, tijden en disciplines/terreinen (zoals gezondheid& geneeskunst, (para/meta)psychologie, bio-fysiologie, alchemie,  symboliek&mythologie, ethymologie, wiskunst, holistische geometrie, getal- en harmonische/muziekleer,  integrale wetenschap & astro-geo-kosmologie onderling verbonden in een vruchtbare meerlagige kruisbestuiving) en aspecten van het menszijn als dynamische grensoverschrijdende eenheid.
Kunnen we (samen) leven & leren,  niet het gebruikelijke accumu-leren, vanuit onze geconditioneerde mentale processen, emoties en intellect, model/methode, ervaring zoeken, maar in een holistische waarnemen dat vrijmaakt van het bekende, in een levende stilte van denken, een totaal andere dimensie. Kunnen we samen onderzoekend feitelijke voeling krijgen met een holistische staat van zijn, die niet doorgegeven kan worden door een ander of een model binnen het bekende …

Vele onderling verbonden aanzichten van eenzelfde totaliteit cfr. Grote Piramide

Vele onderling verbonden aanzichten van eenzelfde totaliteit cfr. Grote Piramide

VitrManSriYantraDevanagariTekens3SunMoonAgniExtremelySmall

EnneamanVManPriemSYKlein

Beknopte achtergrondinfo op www.levendinzicht.nl (https://www.facebook.com/stefaan.vannuffel).

Te koop zijn:  aansluitende boeken, tekeningen, mini/langere adviesgesprekken waarin e.e.a. toegepast wordt op afspraak. Inschrijving voor apart te volgen delen van  inspirerende workshopdagen en cursusavonden elders is mogelijk. Lokatie kan ook op vraag met een groepje …

Graag tot (in)ziens dan!
Stefaan Van Nuffel

zie ook elders op www.levendinzicht.nl en in vorige nieuwsbrieven voor een tipjes van de sluier…

Wie is hij? (voor zover van belang hier):

Van Nuffel, Stefaan | Zeeland

(Inzicht)begeleider Stefaan Van Nuffel is een gepassioneerd autodidact, geëngageerd educatief pionier, onafhankelijk onderzoeker, en intuïtief levensleerling die zich -ook letterlijk- door het leven danst zonder houvast in de autoriteit van een model.

Hij begeleidt vooral sinds 2000 workshops, cirkelreeksen en interactieve voordrachten over & vanuit inzicht in de samenhang in natuur & mens en in onze eigen geest elk moment (zelfinzicht). Vanwege zijn veelzijdige achtergrond met diepgang spreekt hij mensen van diverse achtergrond aan, als ze open staan om samen te leren als een licht voor zichzelf, vrij van de autoriteit van een model, bemiddelaar of techniek.

Het is dan ook niet verwonderlijk dat hij van de deelnemers een actieve betrokkenheid en enige rijpheid verwacht om zelf mee te onderzoeken, autonoom te ontdekken en de platgetreden paden in de behandelde onderwerpen in vraag te stellen. Zo kan het gezamenlijk proces elk moment oorspronkelijk blijven en maximaal op maat van wat er leeft bij de deelnemers. Zo bepalen zijn het verloop van de cursus ter plekke mee en kan datgene ontstaan wat geboren wil worden en henzelf en elkaar inspireren (in plaats van een voorgeprogrammeerd model).

Als inzichtbegeleider is hij immers begaan met een onvoorwaardelijke bevrijding, een natuurlijke _dé_programmatie van de mens als autonome deelnemer, en dit van binnenuit op alle niveaus in de levenspraktijk …

Vandaar dat Stefaan al jarenlang met hart & ziel in België cirkelreeksen, interactieve voordrachten & workshops begeleidt bij diverse organisaties en op eigen initiatief. Zoals de zelf-ontde(n)k-cirkelreeksen rond transformatie & bewustwording, aanwezig in de kracht van het nu.
Verder doet hij sinds jaren onderzoek voor een origineel veelomvattend boek dat hij schrijft -in samenwerking met een bekend ayurveda-leraar en gewezen ayurvedisch arts van de Dalai Lama. Het gaat over integrale gezondheid en de essentie van ayurveda en de veda’s in een verdiepend holistisch perspectief waarin je deze kan zien met ook erg hedendaagse inzichten.
Een aantal van de oorspronkelijke ontdekkingen vormen de basis van de samenhangen en praktische toepassingen in het eerdere en huidige cursusaanbod. Het gaat over een holistische, kwalitatieve en creatieve levenswijze dicht bij onszelf op maat van de natuurwetten.

Hij was in een vorig leven burgerlijk ingenieur (Master in Toegepaste Wetenschappen, zoals dat dan heet) geofysica, organiseerde kunst-, creatieve en educatieve projecten en genoot diverse opleidingen, o.a. universele levensenergie, mindfulness, Vipassana, ayurveda, … Omdat hij nergens bevredigende antwoorden kreeg op zijn diepere vragen – buiten of onder het bekende, volgt hij een eigen weg met een veelzijdige achtergrond, vorsend vanuit niet-weten, soms ook in contact met internationale mede-pioniers. Zo kan hij een synthese brengen met wonderlijke maar onderbouwde toepassingen van grensverleggende kennis & oplossingen in de levenspraktijk, over de grenzen van (wetenschappelijke) disciplines en culturen heen.
Stefaan woont nu in het westen van Zeeland, waar hij nog steeds tweewekelijkse cirkels begeleidt in bewustwording & integrale gezondheid naar lichaam & geest van mens & samenleving, net als elders in Nederland.