Totaal-LEZING zaal Asmara Hillegom 3 sept. 2016 Uw Transformatie – Vrijheid

Totaal-Benadering in (on)Vrijheid

“Uw Transformatie”

door Stefaan Van Nuffel

Uit Nieuwsbrief Asmara Centrum augustus 2016:

“Lieve mensen,
In september begint Asmara weer met een aantal nieuwe lezingen waarvan we nu al een aantal sprekers kunnen aankondigen.
Met veel passie hebben we onze nieuwe agenda samengesteld vanaf september tot en met december 2016 . Ons streven is om Asmara als een informatief bewustwordingscentrum te presenteren.
Allereerst willen we de aandacht vestigen op de volgende sprekers.

Zeer boeiende lezing in Asmara Centrum op zaterdag 3 september 2016 door Stefaan van Nuffel.
Stefaan Van Nuffel is schrijver, spreker en onderzoeker en brengt je op gepassioneerde wijze naar inzicht in jezelf en de onderliggende samenhang van alles. Hij verwijst je naar het levend inzicht in onszelf in het Licht van een Totaalbenadering vrij van Dualiteit en Tijd.

De oude tijd is in ieder geval passé, voorbij(gestreefd), met zijn oude normen, waarden en benadering die niet blijkt te ‘werken’, wat we al vele millennia zien: we leren niet door tijd of (h)ervaring klaarblijkelijk.

We maken kennis met een levende totaalvisie die als een bliksemflits alles verheldert, een totaal-dynamiek in elk van ons, op alle terreinen onafhankelijk van cultuur, ras/tijdsperiode, vakgebied en andere.

Wat is mijn en onze toekomst als mens, kiemend in het nu?
Wat als nieuwe generatie holografische computers onze lui-geworden / extern overprikkelde hersenen voorbijsteken en entertainment industrie het overwicht halen? Wat nu voor sommigen al aan het gebeuren is…Of is er een kiem van ontwakende intelligentie die hieraan voorbij kan gaan in een aantal mensen? Wat zijn de nieuwe krijtlijnen die ditmaal vanbinnenuit zullen ontstaan in een groter perspectief vanuit het licht in, dankzij en ondanks(!) onszelf dat geen tijd/strijd kent.

Dit lijkt een paradox maar wordt nader belicht en helder voor elk van ons, zonder de verwarring van keuze, als we gaan leven als een licht voor onszelf, één met de mensheid…

Maak het samen mee, ook op deze lezing (een lezen van onszelf), anno 2016

Meer info: www.asmaracentrum.com

 

Deze zeer boeiende lezing vindt plaats op zaterdag 3 september in Villa Flora te Hillegom  Floraplein 35  2181 RV

Aanvang 15.30 uur tot 18.00 uur.

De entree bedraagt € 15,=  contant te voldoen bij de kassa aan de zaal.  (Wat onder meer verplaatsingskosten dekt uit buitenland.)

…”