rotterdam-14-augustus-2016-carla-feijen-helende-geometrie-harmonie-en-samenhang

pentapiramide-voelen1

Pentapiramide voelen

Première onthullende workshopdag
zondag 14 AUGUSTUS 2016 met Carla Feijen en Stefaan Van Nuffel  in ROTTERDAM :

Gulden snede ruimtelijk voelen

WAAROVER?

Helende vormen en klanken ervaren
-Voed en voel je ‘zesde zintuig’ en gevoel voor innerlijke coherentie & harmonie in alles
EnneamanVManPriemSYKlein

Equivalent Vector Equilibrium CuboOctaeder

Kubus/SterTetraëder
als Cijfer(-som) Scalair Equilibrium stelsel en geometr.,astro-numero-symbolische, etc. Synthese-betekenislagen en toepassingen …

Trillingen en ruimte hebben net zo goed invloed op je gezondheid en welbevinden als chemicaliën en voedingsstoffen.

Geometrie patronen en klanken kunnen beide bijdragen tot innerlijke ordening en gezondheid, harmonie naar lichaam en geest. Het verband ertussen kan inzicht geven in de samenhang van alles.
In de workshop gaan we ruimtelijke patronen – geometrie , muzikale trillingen en harmonie ervaren en verkennen. We bestuderen de samenhang ervan met aandacht voor de vragen die leven en opkomen bij de deelnemers.
Op deze dagen staan de 9 cijfers, archetypes & mystieke klinkers, de gulden snede en het getal 12 centraal in de harmonie der sferen, waarvan alles doordrongen is. 12 (of 13) is niet alleen het getal van de dierenriem, kloktijd en de maan, maar ook bijvoorbeeld van volmaakt krachten-evenwicht in de structuur van de driedimensionale ruimte zelf en de basis van 7 of 9 toonladders die balancerend zijn voor lichaam en geest.

China-beijing-forbidden-city-P1000157-detailInzichtSamenhangLevenGrootExtraCodeLivingToth - zwartWe ontdekken en voelen samen waar geneeskunst, geometrie, beeldende kunst, muziek, kwantumfysica, integrale astrologie en de trillende velden van vormen, de Aarde en de planeten, onze hersengolven en getals-verhoudingen elkaar ontmoeten,
in onze herbronnende oor-sprong.

“Als je op zoek bent naar de geheimen van het universum, denk dan in termen van energie, frequentie en trilling.” &
“Als je alleen maar de grootsheid zou kennen van de 3, 6 en 9, dan zou je een sleutel hebben tot het universum.” (citaten van Nikola Tesla, naar verluidt)


WIE?

Carla Feijen (beeldend kunstenaar en ontwerper) begeleidt oefeningen met het ervaren van ruimte met meer dan de bekende 5 zintuigen. Zij helpt je inzichten te krijgen in ruimtelijke geometrie, o.a. door te spelen en creëren met een geometrisch bouwpakket van eigen ontwerp, waarmee je spelend kan ontdekken wat ruimte is en wat de structuur van een ruimte kan betekenen voor je welbevinden.
Stefaan van Nuffel (onderzoeker en intuïtief ‘veel-kunstig’ wetenschapper) maakt samenhangen aanschouwelijk als ruimtelijke, inzicht gevende voorstellingen en afbeeldingen. Dit in de geest van een onderbouwde eenheidsleer, waarvan sporen te vinden zijn in alle tijden, culturen en disciplines. Deze samen als één enkel onthullend geheel leren zien kan je inzicht, interne & externe verbindingen en intuïtieve ontwikkeling bevorderen.
Beide workshop-deelaspecten worden aanvullend en in afgestemde syn-ergie
met elkaar verbonden door de kennis van samenhangen letterlijk ruimtelijk -en enkele keren als klank in tijd- te plaatsen om het meer intuïtief dan verstandelijk in je op te kunnen nemen, harmoniserend/heel-makend te ervaren en te door-zien.

WAAR?
Crooswijksebocht 3a, 3034NA Rotterdam (atelier van Carla).


WANNEER?

Zondag 14 augustus 2016 van 10 tot 17u.

BIJDRAGE? €60,-
Concreet vragen/tijdig inschrijven&betalen via Contact hieronder

AANTAL DEELNEMERS: maximaal 7,
DUS WEER ER SNEL BIJ! ‘t Is een première -buitenkans,
in 2018 overwegen wij herneming in Zutphen …

CONTACT voor INSCHRIJVEN/vragen:
Stefaan Van Nuffel: livinginsight at gmail punt com, 0646683461.

MindMap Sleutelwoorden Vraag&Aanbod Workshop Rotterdam, meer concreet onder de link

MindMap Sleutelwoorden Vraag&Aanbod Workshop Rotterdam, meer concreet onder deze link :

Lees hier meer, o.a. merkwaardige sleutelwoorden qua inhoud: link.