tWestlicht Goes maart-juni 2018 tentoonstelling (+Leuven) &19 mei 2016 Klanken Tarot

Première onthullende workshopavond
donderdag 19/5 in ’t Westlicht in Goes:

WAAROVER?

Onthullend Inzicht in patronen/ Samenhang  en helende Klanken ervaren…

Voed en voel je ‘zesde zintuig’ en gevoel voor innerlijke coherentie & Harmonie in alles – in 3 tijdloze uren
– met de Akasha Kroniek, bron van Hermes’ Tarot & alle archetypes&verhalen, ook in de sterren te lezen.

Akasha Tarot Ontwerpset

Akasha Tarot Ontwerpset

Equivalent Vector Equilibrium CuboOctaeder

Kubus/SterTetraëder
als Cijfer(-som) Scalair Evenwicht stelsel en geometr.,astro-numero-symbolische en andere Synthese-betekenislagen en toepassingen …

 

 

Conceptversie lage resolutie van SterrenWijs Tarotkaart 10

Conceptversie in lage resolutie van SterrenWijs Tarotkaart 10

Cymatica Frequenties Sumerisch Zon Wiel Ankh Priemgetallen Tarot kaart 10

 

Trillingen, klank en informatievelden (ook aan de sterrenhemel) of gedachten hebben net zo goed invloed op je gezondheid, balans en welbevinden als chemicaliën en voedingsstoffen.

Inspirerend inzicht in informatiepatronen en voeling met de essenties van klanken kunnen beide bijdragen tot innerlijke ordening en gezondheid, harmonie naar lichaam en geest. Het verband ertussen kan inzicht geven in de harteklop –ook letterlijk- en samenhang van alles en onszelf. We passen Tijdloze Wijsheid toe, geïnspireerd door een nog vrij ongekende wijze van totaal-zien van (de) Al-les in alles. Door ons daarvoor te openen, openen zich vele verborgen poorten voor ons het geheel.

In de workshop gaan we o.a. cijfer-patronen, muzikale trillingen en resonantie, golfbewegingen en harmonie ervaren en verkennen. We bestuderen de samenhang ervan, met aandacht voor de vragen die leven en opkomen bij de deelnemers. Daarbij kunnen we ook gebruik maken van een door de docent ontworpen 36-delige “SterrenWijs” Tarot kaartenset. Dit is een soort Smaragden Tafel van Hermes (‘Scheppings/Piramide-alfabet’) waarin vele sleutels tot het geheel van de schepping –op alle schalen- en correspondenties samengebracht zijn. Onder meer de astrologisch-historische cycli en sterrenconstellaties en hun onderlinge relaties als een Akasha Kroniek, bron van Tarot en alle (levens)verhalen-archetypes, onder andere ‘in de sterren geschreven’.

StarryNight23012016JuMaSaVeMeOpkomst
Op dit avondvullend programma kunnen lagen daarvan aan bod komen, zoals de 9 cijfers (van het enneagram en de enneades van de oude culturen), archetypes & 7 mystieke klinkers en stralen, helende toonladders en frequentie-equivalenten van vitamines, mineralen en hormonen bijvoorbeeld, de gulden snede  en de Harmonie der Sferen, die alles doordringt.

We ontdekken en voelen samen waar geneeskunst, geometrie en amuletten, getallen, beeldende kunst, symboliek, muziek, kwantumfysica, integrale ruimtelijke astrologie en de trillende velden van onze lichamen, vormen, de Aarde en de planeten, onze hersengolven en getallen elkaar ontmoeten, in de herbronnende oor-sprong van dé en onze Natuur.
Er is ook aandacht voor het bevrijdend zien van patronen in onszelf, vrij van denken en onszelf, als dat mogelijk is.
“Als je op zoek bent naar de geheimen van het universum, denk dan in termen van energie, frequentie en trilling.” &
“Als je alleen maar de grootsheid zou kennen van de 3, 6 en 9, dan zou je een sleutel hebben tot het universum.”
 (citaten van pionier Nikola Tesla, naar verluidt)

Tarot sterren oorsprong

SterrenWijs Tarot kaart 6 -erg lage resolutie, om een idee te krijgen van enkel de grafisch-symbolisch-astrologische laag van de kaart (constellaties Boogschutter en Adelaar … )


WIE?

Stefaan van Nuffel (Living Insight) is een jarenlang geïnspireerd zelfstandig lesgever, aan onder meer aan scholen en het Oost-West Centrum in Antwerpen en elders, vooral in Nederland & België. Hij volgde diverse opleidingen na universitaire en andere studies (Master in toegepaste wetenschappen, mindfulness en ayurveda bijv.) en werd intensief autodidact omdat hij op veel vragen geen antwoord vond binnen het bekende, ook als mens.
Stefaan is een gepassioneerd, all-round onafhankelijk onderzoeker en intuïtief kunstzinnig wetenschapper en raadgever, die samenhangen en verbanden aanschouwelijk maakt en onderbouwd verheldert, in schrijven en spreken, vaak in interactie. Door zijn diepgang en veelzijdigheid kan hij mensen van diverse achtergrond aanspreken. Hij werkt samen met internationale out-of-the-box collega’s en komt zo tot pionierende toepassingen in uitvindingen, (o.a. educatieve) projecten en workshops.

In een tijd van versplintering en specialisatie, verbindt hij alles in een onderliggende samenhang (en samenwerkingen) over grenzen van culturen, cultuurperiodes en disciplines heen. Dit in een oorspronkelijke totaalbenadering in de geest van de onderbouwde eenheidsleer van Hermes, die na een lange sluimerperiode terug kan gaan kiemen in de huidige tijdsgeest van broederschap, verbondenheid in autonomie en synthese, waar we een licht kunnen zijn voor onszelf …

Dit holistisch, helend inzicht verkennen we ook samen als een ont-de(n)k-proces. We (her)ontdekken het telkens fris op maat van een persoon of groep, uitdaging of situatie, verdiepen het. We passen het toe in workshops in diverse (onderling verbonden) disciplines zoals muziekleer, geometrie en kosmologie,
in (zelf)inzicht-dialogen/cirkels voor dé-programmatie, gezondheids- en levensvragen consults, brainstorm- en ontwerpsessies en adviesgesprekken. We zien ook mogelijke toepassing van de in het proces ontstane inzichten in ons dagelijks leven: als de kunst van het creatieve, volle leven, dicht bij onszelf en vrij van de autoriteit van een model, afgestemd op de natuurlijke, universele orde…

 

WAAR? 
’t Westlicht, Singelstraat 7, 4461 HZ Goes (in de Achterkamer).


WANNEER? 

Donderdag 19 mei 2016 van 19 tot 22u.

 

BIJDRAGE? €19,- voor dagdeel van 3 gevulde uren, slechts €15 voor jou en de extra persoon als je die meebrengt

 

AANTAL DEELNEMERS: maximaal 19, dus wees er snel bij!

 

CONTACT voor INSCHRIJVEN/vragen:
Stefaan Van Nuffel: livinginsight at gmail punt com, 0646683461.